Din Tulcea va puteti ambarca pe salupa "ALEXANDRA" si puteti vizita timp de 1,2,3 sau 4 zile ( in functie de timpul dumneavoastra) mirifica si unica Delta a Dunarii.
Avand in vedere unicitatea locurilor, organizam excursii de tip “ safari” pentru fotografii amatori sau profesionisti. Se pot organiza trasee in functie de ce anume doriti sa vizitati.

Salupa este dotata cu bucatarie, baie, 8 spatii de cazare, aer conditionat, frigider, televizor...

Trasee:
- pentru pescuit
- pentru vizitarea plajei Sf. Gheorghe
- Sulina ( farul vechi)
- Satul din inima Deltei, Mila 23...


1. Tulcea- Maliuc – Canalul Crisan- Caraorman-Lacul Puiu-Lacul Rosu-Imputita- Canalul Bursuca- Sulina-Tulcea
2. Tulcea- Canalul Mila 23- Garla Sireasa-Golful Sontea- Canalul Olguta- Dunarea Veche- Sat Mila 23-Crisan- Maliuc
3. Tulcea-Murighiol-Canalul Dunavat-Canalul Dranov- Golful Holdina-Lacul Razim-Gura Portitei

Acestea sunt cateava din traseele fixe, insa exista posibilitatea alegerii unei rute in functie de preferintele dvs.

Deasemenea firma noastra va pune la dispozitie o barca cu motor de capacitate redusa cu care aveti posibilitatea de a intra pe absolut toate canalele, acest lucru garantandu-va accesul la locurile de pescuit.

OFERTA

- pescuit
- vanatoare
- birdwatching
- odihna
- relaxare
- plimbare cu barca si salupa

STIUCA: Pestele pradator nr 1 al Deltei Dunarii, isi asteapta prada camuflata in vegetatia subacvatica. Stiuca prefera apelele limpezi cu vegetatie abundenta: Chiril, Uzlina, Taranov, Onofrei sunt lacuri care va asigura un pescuit reusit. Atunci cand vegetatia este abundenta solutia este data de incitele private: Dunavat sau Holbina.

CRAP: Crapul salbatic de Delta este una din optiunile majore ale pescarilor sportivi. Reproducerea crapului din luna aprilie pana in luna iunie impiedica pescuitul de crap.Un rol important in desfasurarea unei partide de pescuit este alegerea locului: curent slab, tufe, terenuri inundate si nadirea acestora. Locuri de pescuit crap : Rosu, Uzlina, Sf Gheorghe, Crisan.

SOMNUL: Somnul este pestele cel mai mare din Delta Dunarii. Momeala cea mai folosita este rama neagra, coropisnita, tiparul sau broscuta. Locuri de pescuit somn: Sf Gheorghe, Crisan.